20-годишната Джесика Саутхол страда от нарколепсия и катаплексия, в резултат

...
 20-годишната Джесика Саутхол страда от нарколепсия и катаплексия, в резултат
Коментари Харесай

Млада секси майка прави нещо адски странно всеки път, когато има оргазъм или се смее

 20-годишната Джесика Саутхол страда от нарколепсия и катаплексия, вследствие на което нейните мускули се отпускат тотално, като че ли тя е заспала, когато изпитва мощни страсти. Освен, че я кара да спи по 13 часа дневно, майката също „ би трябвало да си ляга “, когато чуе смешка, тормози се доста и по време на плевел секс, написа в. " Сън ".   Иначе жизнерадостната Джесика даже е претърпяла „ спящи офанзиви “, когато е раждала своето дете. Тя също би трябвало да се увери, че е седнала доста комфортно на дивана, когато гледа нещо смешно по малкия екран.

При най-лошите прояви на заболяването, колената ѝ просто престават да работят, а главата ѝ безусловно пада надолу, даже при малко подхилкване. Ужасът не стопира дотук. Болестта има и различен непряк резултат – доста ярки халюцинации и плашещи сънища, в които дамата вижда сенчести фигури в спалнята си.

Бременната майка от Нотингам споделя: „ В един миг мога да се църкам от смях, само че в идващия главата ми е паднала на гърдите ми и аз лежа безпомощна на земята. По принцип съм изцяло будна, слушам всичко, само че не мога да приказвам и да се движа “.

Джесика „ заспала “ даже по време на раждането на 1-годишната си щерка Бела. „ не мога да отвръщам и да се съвзема, до момента в който страстите не спрат. За всички останали обаче наподобявам по този начин, като че ли съм заспала. Случва се когато имам и оргазми. Когато аз и сътрудникът ми започнахме да се срещаме заспивах точни на края. Може да ви се коства смешно, само че в действителност е извънредно. Наложи се да му обясня, че това се случва, тъй като той ме кара да се усещам доста добре “, споделя още клетата жена.

Джесика почнала да страда от заболяването на 15 години. Тя почнала да заспива по време на часовете в учебно заведение, до момента в който била в рейса, по средата на диалози.

Родителите ѝ и учители, даже лекарите, отдали това положение на смяната в всекидневието на момичето след края на лятната почивка. Джесика обаче се тормозила доста.

След първата ѝ катаплексична офанзива, родителите ѝ взели на съществено нейното положение. Месеци на проби и скенери посочили, че момичето страда от наркоплексия – рядко неврологично заболяване, което визира способността на мозъка да контролира цикъла на съня и събуждането.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР